A jövőben nem lesz divat a legyező? :D
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 16:10
1/7 anonim válasza:
nem tudom,de én tervezem,hogy beszerzek egyet,mert jól fog jönni...
2/7 A kérdező kommentje:
Én is beszereznék csak eddig sehol nem láttam olyat ami tetszik..=/
2010. jún. 11. 16:16
3/7 anonim válasza:
Pedig ilyen 100forintosokban, illetve kreatív boltokban vannak szépek, sőt, még a kínaiban is! Vagy ha ügyi vagy, akkor csinálhatsz egyet:) Egyébként én most egy nagy karimájú kalapra vadászom, úgyhogy nem kell a divattal törődni:D
4/7 anonim válasza:
nem de ne érdekeljen ha neked tetszik. nekem van több is, nagyon szépeket lehet pl. horgolni, de a japán-kínai stílusúak sem rosszak:)
5/7 anonim válasza:
Második válaszoló! A Tesco F&F részében fekete nagykarimájú kalap, fehér pöttyökkel. Marha jól néz ki :D
6/7 anonim válasza:
4. válaszoló: nagyon-nagyon köszi!!! Na, ezt hétfőn megnézem! (2. voltam)
7/7 anonim válasza:
vajon izzadni nagyobb divat lesz? :D én minden nyáron legyezőzök,ázsia centerben vettem egy egyszerű feketét,az mindenhez megy..kb 300 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!