Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a melegítő...

Mi a véleményetek a melegítő ruhákról?

Figyelt kérdés

22 éves férfi vagyok

Minden nap melegítő nadrágot(leszögezném csakis a gumis szárút szeretem a sima egyenes szárútól irtózom szerintem nagyon gagyi hatást kelt) és hozzá illő pulóvert hordok . Egyszerűen ki nem állhatom a farmert mert szerintem rohadt kényelmetlenek főleg azok a slim változatok és társaik. Persze nem úgy kell elképzelni ,hogy valami műszálas gagyi márkát hordok (ezt nem felvágásból egyáltalán) hanem a nike , puma, adidas, under armour és hasonló jó minőségű márkákat amik lehet kicsit drágák de eszméletlen kényelmesek. Ahogy a cipőik is. Kabát téma amiben kicsit változatosabb vagyok ugyanis nem csak pufi dzsekit hordok hanem mű vagy igazi bőr kabátot és bomber dzsekit is. Na ennyit rólam. Kérdésem az lenne ez mennyire vonzza vagy akár taszítja az embereket? Persze hivatalos helyre alkalomhoz illően érkezem. Akár még tetszhet is egy ilyen stílusú ember az ember társainak vagy nőknek? Esetleg vonzó is lehet? És mivel semmiféle vitát nem szeretnék kirobbantani ezért közlöm semmilyen divatirányzatot sem követek sőt undorodom a divattól és azt veszek meg ami nekem tetszik

2018. ápr. 2. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egész nap abban vagy, akkor nekem fura lenne. Kényelmes meg minden, de mondjuk este elmesz ettereme akkor is melegitoben mesz?
2018. ápr. 2. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Sportolás, túra, kutyaséta, otthon, kisboltba - ezekre az alkalmakra teljesen jó. Minden másra "alulöltözött" hatást kelt. Mindegy hogy márkás-e...sőt, a márkás melegítő mint hagyományos utcai viselet egy bizonyos népcsoport sajátossága, lehetőleg minél nagyobb logóval hogy látszódjék hogy ő a tehetősebb fajtából való. (nem rasszizmus, hanem tényleg rájuk jellemző leginkább)
2018. ápr. 2. 18:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló mint fentebb írtam hivatalos, elegáns helyre az alkalomhoz illően öltözködöm. Egyébként a mindennapi használatra szerintetek olyan borzasztó? Én egyáltalán nem vettem észre ,hogy az öltözködésem miatt furcsán néznének rám. Ilyen lazább figura vagyok alapból is aki nagyívben tesz a világ dolgaira talán ezt is tükrözi az e fajta öltözködés.
2018. ápr. 2. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, a masodik jól leirta, ha azokkor hordod tejsen jó. Meg persze otthon
2018. ápr. 2. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok. Ha pl. az utcán vagy a parkban abban mész, miért néznének furán?! Nincs rád írva hogy nem épp pl. futni mész vagy haverhoz átugrani.

Mondjuk moziba nyilván nem abban mész. Az utcán meg hihetik azt hogy edzésre tartasz vagy leugrottál tejfölért a Tesco-ba.

2018. ápr. 2. 18:44
 6/9 A jó édes ***** válasza:
77%
A melegítő nadrág (különösen a jó meleg pamut) nem azért nem terjedt el hétköznapi viseletként, mert ne lenne kényelmes - hanem mert az anyaga baromi jól abszorbeálja az emberi izzadságot, s vele együtt a szagokat is. Arra találták ki, hogy sportolás közben szabadon tudj mozogni és felvegye azokat az illatokat, amiket az edzőtermen kívülre nem akarsz magaddal vinni. Sőt, sajnos nem csak belülről, de kívülről is magába szív minden koszt és bacilust - míg egy farmer nadrág viszonylag biztonságot nyújt a tömegközlekedési eszközökön, a köztereken vagy épp munkahelyen összeszedhető mocsok ellen. Szóval ha csak nem jársz ilyen helyekre (ami azért kicsit nehezen hihető), akkor hamar olyan bukéja lehet a macinacidnak, mint egy középiskolás kisdiák tornatatyója. A keményebb szövetnadrágok sokkal jobban ellenállnak mind a fizikai, mind a kémiai behatásoknak, ami hétköznapi használat során érheti őket.
2018. ápr. 2. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Engem taszít, igénytelen hatású, márkától függetlenül. Pont.

Nem cska slim meg skinny farmerok vannak, hanem normális, kényelmes darabok is bőven :D

2018. ápr. 3. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik
2018. júl. 11. 11:02
 9/9 anonim ***** válasza:
A mi családunkban a sport ruha sporthoz volt csak elfogadható. Anyám meglátott ilyenbe egy normál napon, akkor jön az hogy "húsz fekvőtámasz ha már felöltöztél hozzá fiam, aztán átöltözni de normális ember módjára"
2018. okt. 29. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!