15-16 lányok! Ti hordtok néha 2 melltartót egyszerre?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársamnál láttam, hogy 4 melltartópánt volt a vállain. Amit el tudnék képzelni, hogy mivel van tesi-is, van rajta egy normális, meg egy sport, és akkor öltözőben nem kell levenni. De nem értek ehez...2010. jún. 11. 15:54
11/17 anonim válasza:
szép. egyáltalán láttál te már mellet, vagy esetleg melltartót közelről?
12/17 anonim válasza:
Szerintem nem lehet 2melltartót hordani egyszerre.Bár lehet vannak ilyen dilisek,a mai világban minden előfordul.
Soha nem volt még rajtam 2melltartó egyszerre,és nem is lessz.
22/L
13/17 anonim válasza:
hát szerintem azért vett fel *már ha fel vett *,hogy nagyobb melle legyen :P
14/l
14/17 anonim válasza:
NEm, de pl van olyan melltartóm amin ilyen duplapánt van.
15/17 anonim válasza:
hát vagy sportmelltartót vett fel,vagy pedsig 2 normálisat,azért hogy nagyobbnak tünjön a melle.egyik évfolyamtársam is ezt csinálta még az általánosban,nagyon gááázvolt. :DD
16/17 anonim válasza:
én egyszer poénbol fölvettem egymásra az összes(asszem 5 db)meltartómat:$xD
17/17 anonim válasza:
Ha fiú vagy mit érdekel téged a csaj melltartója?
Azt nézted h push up os mi?
Szerintem szállj le arról a lányról gyökér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!