Az otto.hu férfi divat részét szoktátok nézegetni?
Figyelt kérdés
Dolgoztam év közbe kicsit, szeretnék ruhatárat újítani kínai göncökről. 17 éves sportos testalkatú fiú vagyok, nem lennének nekem túl felnőttesek pl:
ilyesmi ruhák, szettek? Nekem speciel nagyon bejönnek.
Kb 100-150 ezer forintom lenne rá, hogy kicseréljem a ruháimat. Hol nézzek körbe ehhez hasonló stílusú ruhákat keresve? C&A, H&M, New yorker?
2010. jún. 11. 14:43
1/3 anonim válasza:
elképesztően jó ízlésed lehet! pontosan ezeket a boltokat ajánlanám, esetleg még a springfield-et és a zarát. :D
2/3 A kérdező kommentje:
Veni szeretnék cipőt is, mert most csak egy kínai tornacipőm van, ilyen ruhákhoz milyen cipő(k) menne/mennének? Legalább 2-t akarok venni
2010. jún. 11. 15:43
3/3 anonim válasza:
Szerintem jó ruhákat mutattál, nekem is tetszenek. Az Ottot viszont nem ajánlom, mert egyrészt elég drága és ócska minőség. Hasonló ruhák vannak azokban az üzletekben mint amit mondtál, plusz Springfield, Zara, Pull & Bear, Bershka (ezek kicsit jobbak és drágábbak, mint a C&A és H&M)
Cipőből én a Vagabondot szeretem, de a fenti üzletekben is árulnak jó cipőket. Én az ilyesmiket szeretem:
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!