Színházba megfelel ez az outfit?
A szüleimnél vagyok az ünnepekre, nem hoztam magammal sok ruhát és kaptunk ajándékba színházjegyeket a barátommal.
Amire gondoltam, illetve rendelkezésemre áll:
egy pár fekete, hegyesebb orrú velúr loafer
fekete magas derekú farmer (nem szakadt, nem koptatott)
fekete átlapolós body
Ehhez még tudok kölcsönvenni anyukámtól egy blézert vagy csak rávenni egy szürke v-nyakú kasmír pulcsit. Kabátból nincs választásom, csak ami nálam van alapból (egy vékonyabb northface pufidzseki...). Kis fekete bőr mini táskát vinnék.
A hajam barna bob, hullámos, smink terén valami szimpla szemre és nude rúzsra gondoltam, ezüst karikafülbevalókkal.
Ez megfelel vagy slampos lenne? A dzsekit leadom ruhatárba úgyis, talán annyira nem lesz gáz.
Köszönöm!
20L
A cipő fazonja loafer...ha fekete cipőt írok, az nem túl pontos:D A dzsekinél is pontosítani akartam, hogy csak sportos van nálam.
De mindegy. Köszönöm.
Abszolút jó. Ez nem slampos, mert azért szerintem csinos és szerintem jól is nézhet ki együtt, de nem is öltözöd túl. A dzsekit meg úgyis leadod.
Nyilván nem szaggatott nadrágban vagy semmit sem takaró miniszoknyában kell menni, de azért ma már valóban nem kell nem tudom hogyan kiöltözni...Emlékszem, hogy minket egyszer még középiskolában az osztályfőnökünk kötelezett, hogy a fiúk öltönyben, a lányok elegáns ruhában, magassarkúban jöhetnek színházba...mindenki ki volt rittyentve, mint állat, rajtunk kívül pedig az összes fiú, férfi farmerban és egy lazább ingben, a lányok és nők pedig egy csinosabb blúzban, nadrágban voltak...konkrétan volt, aki ki is röhögött minket, hogy hogyan nézünk ki, meg biztos eltévesztettük a címet...nagyon gáz volt.
Nem itthon élek, de tudom, hogy Magyarország akkor íródik kicsivel, ha magyarországi-t írunk. Na, ezt jó lesz felvenni színházba.
Falun megértem, hogy jó, ha valaki egy picit ért oroszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!