Fehér alapon fekete vagy hologrammos Adidas Superstar?
Minden superstar mar tomeg es szerintem mar nagyon ciki. Nekem volt feher alapon fekete csikos es forditva is, a fekete alaposat megtartottam es azt hasznalom havi 1x ha melegitobe megyek a pekhez, vagy a kondiba, tesire :)
Helyette, vettem a H&M-ben (de akar bershka, pull, deichmann, ccc stb) egy egyszeru hofeher “hasonmast”. Mindenki imadja, dicseri, benne van a “tomeg” hogy ugyanolyan az alakja mint egy superstare, de megis sokkal dragabbnak es esztetikusabbnak nez ki. Kozben meg 4000ft volt :)
Emellett van egy vans old skoolom is, de nem a sima, hanem aminek a talpa 5 centi vastag platformos gumi. Szerintem sokkal jobb mint a superstar, es meg van benne 1-2 ev amig divatban lesz.
Ha mindenkeppen superstart akarsz akkor vegyel inkabb egyszinut, nagyon szep pastel rozsaszinek (nekem is volt) bezsek szurkek feketek vannak. Szerintem semmikepp se vegyel csikosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!