Nike vagy Vans?

Figyelt kérdés

Fekete fehér Nike Roshe Rum vagy Vans Old School?

17/L

2018. márc. 28. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mire kell. Nekem a Vans jobban tetszik, utcára tök jó. Viszont, ha sokat sétálok akkor én sportcipőt veszek fel inkább.
2018. márc. 28. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nike Roshe Run !
2018. márc. 28. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem a nike cipok kivetel nelkul benan neznek ki, egy feher huarachem volt egy evig de az is csak azert mert divatbol vettem es azert tetszett meg mert annyira sokan hordtak.

Volt sima vans old skoolom fel evig, de az is mar minden 2 emberen van, hiaba imadtam, zavart, hogy mindenki hordja.

Aztan lattam, hogy van belole platformos aminek 5 centi gumi a talpa :) lecsereltem arra, es most abszolut imadom, benne van a mai divat de a platform miatt minden ruhaszettett 1000x jobban feldob :)

2018. márc. 29. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Old skool platform, ahogy az előző is írta. A Roshe Run nekem nem tetszik, bár tény, hogy a legtöbb Nike cipő kényelmesebb és strapabíróbb, mint a Vans.
2018. márc. 29. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!