Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Picit nagy a cipo, visszacsere...

Picit nagy a cipo, visszacsereljem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, boldog tulajdonosa vagyok egy Adidas Superstar tipusu ciponek, de van egy kis gondom vele. Netrol rendeltem

45 1/3 szamot, de egy picit nagynak erzem. Van kb egy 0,5-1 centi a nagylabujjamtol a cipo vegeig. 44 2/3 lenne ezek szerint a meretem, de felek attol, hogy az meg mar kicsi lesz es leginkabb szoritani fogja a labam oldalat. Masreszt nagyon orulok, hogy vegre lejott es semmi kedvem varni addig, amig lejon a masik, ha egyaltalan lejon, mert nem is biztos, hogy lesz meg nekik meret. Mi a velemenyetek, csereljem, vagy nem? Voltatok mar Ti is ilyen helyzetben, hogy nagyobb cipot hordtatok, mint amilyen a labatok, vagy esetleg direkt nagyobbat is vasaroltok kenyelmi szempontbol?

Ui.: Tudom, hogy nekem kellene ereznem, de ennek ellenere sem tudok donteni

Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!

2018. márc. 27. 17:53
 1/6 A kérdező kommentje:

Csináltam egy képet is, amelyiken talán lehet is látni a különbséget

[link]

2018. márc. 27. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig 1 vagy 1,5 cm nek kell lennie a labad eleje és a cipő között, pontosan így kell cipőt venni. De ha annyira zavar vegyél bele egy taalpbetétet, de akkor sztem nem lesz benne jó mászkálni, mert kicsi lesz.
2018. márc. 27. 18:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor szerinted jó a méret (gondolok a képre is, amit küldtem)? Ill. A ciponek nem árt, ha amiatt a 1cm hely miatt az eleje a ciponek jobban gyurodik (jaras kozben gondolom - remelem ertitek, mire celzok)? Mert a lábam nem csúszkál benne, ha jól be van kötve, ill. csak egy nagyon keveset, annyi, hogy érzem a lábujjamnál, hogy nincs ott semmi, ures térben van :D Bocs, hogy így belemegyek a részletekbe, de ilyen dolgokra nagyon háklis vagyok és relatíve sokat is járok, úgyhogy szeretném, hogy azért kényelmes is legyen.
2018. márc. 27. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha így nem klaffog ki hátul a sarkad akkor ne cseréld ki. Vegyél bele talpbetétet, az megemeli a lábad és jó lesz.
2018. márc. 28. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Látom, hogy háklis vagy, ennyire mélyen, hogy 44 2/3 nem szoktam belemenni. 43 vagy 44, nem bonyolítom. Az 1 1,5 cm sok, fél cm hely szerintem bőven elég. Használtam már két számmal nagyobb cipőt, talbetéttel lett kb. jó a méret. A helyedben megpróbálnám kicseréltetni. A sarkadtól a nagylábujjad hegyéig mérd le a lábad, 28 cm-től 44, 28,6 cm pedig 45 cm. Centi alapján könnyű jót rendelni.
2018. márc. 28. 10:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!
2018. márc. 28. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!