Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Massimo Dutti milyen szinvonal...

Massimo Dutti milyen szinvonalù üzletnek szàmít?

Figyelt kérdés

#ár #minőség #massimodutti
2018. márc. 26. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Sokan abban a tudatban élnek, hogy jó de igazából elég alacsony. Arról nem is beszélve, hogy ez az a tucat 'designer' ami a Versace Jeans-el egy kategóriában relatív fillérekért megvehető wholesale oldalakon.
2018. márc. 26. 15:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Hugo Boss, Hugo női vonala minőségben jobb vagy rosszabb? Nekem van egy Weekend Max mAra sálam és épp egyik nap néztem a Massimo Duttiba hogy az ott kirakott sálak mennyivel gagyibb anyagból készültek mint az én weekendes sálam (épp rajtam is volt).
2018. márc. 26. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Massimo Dutti nem designer, ugyanúgy Inditex, mint a Zara és társai, csak egy fokkal feljebb van pozicionálva ár- és minőség-kategóriában. Habár szerintem is egy fokkal jobb talán a minősége, mint a Zarának, de az ára meg nem egy fokkal magasabb, hanem többel :) így az ár-érték aránya nem túl jó.

Hugo Boss meg Versace alapvetően designer márkák, a Hugo meg a Versace Jeans a 'kistesók', de általában kb ugyanolyan ár mellett a drága márkák olcsóbb testvérmárkái jobbak, mint az 'olcsóbb'/fast-fashion cégek 'prémium'-nak titulált márkái.

Én egyébként nem szeretem ezt a középkategóriát (Massimo Dutti-jelleg), vagy olcsóbbat veszek ennél, vagy akkor már inkább rászánok kicsit többet és veszek valami igazán minőségit. De mondjuk mindennel így vagyok, nem csak ruha szempontjából.

2018. márc. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!