Miért olyan felháborító egy jó alakú fiún a leggings?
Egyáltalán nem az, ha például te vagy a világ egyik legmenőbb glam rock énekese és polgárpukkasztásból minden koncert estéjén színpadi kelléknek hordod:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Minden ettől eltérő esetben úgy néz ki benne az illető, mint egy bohóc (ami tulajdonképpen az előző példánál kívánatos is), ami csak nevetségessé teszi az ábrázatát.
„mert női ruhadarab? O.o”
Ezt annyira nem értem. Igen, a nadrág és a bakancs pedig férfi ruhadarab. Innentől kezdve miért hordjátok?
Ugyanmár...
6-nak teljesen igaza van!
A pitcsák nyugodtan viselhetnek férfi ruhákat kiegészítőket mondván hogy kényelmes, de visszafelé már nem működik.
Íme egy példa a bakancsos pitcsákról még méltatják is!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Sajnos nálunk hagyomány, hogy a tömeg hatás, ergo ami tucat az elfogadott, ami egyedi az gáz.
Sok ember nem is mer olyan szerelésbe kilépni az utcára, ami nem tömeg kollekció, vagy olyan telefont venni, ami nem használ mindenki.
A leggings amúgy is megosztja az embereket, nőkön is van, amit cikinek tartanak. Én is hordtam párszor olyant, amibe megnéztek, mondták, hogy ezt nem kéne.
De van olyan is, épp ma láttam ilyent, sportos kinézetű, az pláne ciki utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!