Lassan itt a tavasz;) Szerintetek leggings-et jó ötlet viselni? (Több lent)
Jó ötlet cicanadrágot viselni?
Nem tunikával hanem normális pólóval. Vagy pl egy piros ing (nem begombolva) alatta fekete ujjatlan és pl szütke leggings????
Ilyesmi szettek
Mivel a leggings harisnyának felel meg, nem pedig nadrágnak, nem igazán való segget mutogatni benne, de sok magyar felnőtt nő néz ki igénytelen k-nak. Nem fog senki megbotránkozni, ha meglát.
Nekem egy gatyám sincs, egész télén vastag, bundás leggings-et hordtam szoknyával, ruhával.
Ugye tudod, hogy a leggings nem nadrág? Nem sima pólóval való viselet. Nem rosszból mondom, csak itt mindenki annyira támogatta az ötleted. Szóval szerintem ezt hanyagolni kéne, de te tudod :)
Amúgy csomó farmer és leggings közötti átmenet van (eszembe nem jut mi a neve), esetleg azok között is nézegethetnél. Nem olyan vékony, mint egy leggings, de nem is farmer.
19/l
Sportoláshoz kíváló!
De nem a tavasz mondja meg mikor csinálsz magadból nevetség tárgyát hogy pólóba meg harisnyába önmagába mászkálj az utcán!
Az megvan, hogy SENKI nem kíváncsi a pitsádra?
A leggings NEM nadrág, hanem vastag harisnya. Viseld is úgy.
Itt is látok csajokat leg-ben rövid pólóval, tiszta hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!