Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Strandon lehet lenni rendes...

Strandon lehet lenni rendes boxerben?

Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 20:28
 1/4 anonim válasza:
100%

Miert esik nehezedre felvenni egy furdonadragot? :D

...amugy meg, jobb mintha egyszal p.csben rohangalnal.

2018. márc. 19. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
En voltam igy amikor elfelejtettem elvinni a furdonadragom es mondta is haverom h ugy nez ki mint egy uszonadrag az alsom
2018. márc. 20. 07:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, ha nem néz ki teljesen alsónadrágnak.
2018. márc. 20. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Van olyan amikor az ember el felejt fürdő gatyát vinni, vagy épp nem úgy volt tervezve hogy strandolás lesz, pl velem volt úgy hogy sulis tárcsáimmal anno suli után el mentünk tópartra nádas mögötti el dugot rész volt kb voltunk 4en én és a haverom meg két lány, poénosan meg is jegyeztem de jó hely stb itt senki nincs nem lát stb, így mivel nem volt fürdő gatyám hát teljesen meztelenre vetkőztem és úgy strandoltam igaz előtte halgattam hogy úgysem merek hát én nem voltam szégyenlős, a lányok el pirultak.
2021. jún. 15. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!