Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől függ, hogy hány soros...

Mitől függ, hogy hány soros acélbetétes bakancsot vegyek?

Figyelt kérdés
Neked milyen van/milyet szeretnél? Mik az előnyök/hátrányok? Milyet javasolsz?
2010. jún. 10. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A hosszút több idő befűzni, viszont télen melegít.

A rövid a nyári fesztiválokon praktikusabb, kevésbé tikkasztó.

Martenst vegyél, az jól bírja a strapát és minvel gyógycipő jobb lábadnak. Ezen kívül koönnyebb is, mert légpárnák vannak a talpában.

2010. jún. 10. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem 10 soros van, hamar fel lehet venni szerintem pont jó a hosszúsága és szoknyával is volt rajtam. 10 15 soroson gondolkodtam de igazából 20 sorosat szerettem volna csak kezdésnek inkább a 10-est választottam. Ha nem is tudsz dönteni menny el nyugodtam a boltba és próbáld fel mindkét fajtát és amelyik szimpatikusabb azt válaszd.

17L

2010. jún. 10. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha apénz mindegy, akkor 10 soros Shellys. Egyik legjobb márka, nekem is ilyenem van.
2010. jún. 10. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:

nah akkor én meg rohadt lusta vagyok, mert én a 10 soros bakancsomon is 8 sort szoktam befűzni, a többit rákötöm :D

nyáron meg nem hordom...majd júliusban fesztiválra...:D x)

L/18

2010. jún. 11. 23:35
 15/15 anonim válasza:

Hát nemtudom én valamiért irtózok a 10 sorostól ba@ott idétlen betűrve szerintem. viszont egy 15 soros már néz ki valajogy, egy 20 kifejezetten jó, a 30 as meg az álmom

17/F

2010. aug. 12. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!