Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vegyek jó minőségű fekete...

Hol vegyek jó minőségű fekete farmert, aminek nem kopik ki a szine fél év után?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van, kikopik minden fekete farmerem fél év után. Mondjuk ezekből jó diy projekteket szoktam csinálni, jobban kikoptatom fehérítővel, kilyukasztom, cipzárokat varrok a térdhez, esetleg rövidnadrággá varázsolom stb. De kifogytam rendes nem kopott farmerből. Edddig hm-ben vásároltam farmereket, mashol nem volt olyan ami tetszik. Levi's ben meg wranglerben gondolkoztam, de meghallgatlak titeket is mit mondotok
2018. márc. 18. 22:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Lehagytam hogy 20/f
2018. márc. 18. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a Wranglerben tudom ajánlani. Barátomnak van wrangler gatyája és nagyon szépen tartja a szinét.

Az én Levi's gatyám is jól bírja a mosást (igaz nem merem csak 30 °C-n mosni)

Egyedül a varrások mentén kezdett kifakúlni egy minimális szinten

Még a Mustangot vagy a Lee Coopert is tudnám neked ajánlani. Ők is jó minőségű gatyákat gyártanak

2018. márc. 19. 09:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. márc. 19. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Wranglert tudok ajánlani. Nekem bevált. Írok pm-et
2018. márc. 20. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!