Hol tudok kalapot venni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek, és mindenképp szeretnék felpróbálni párat, melyik boltokban nézzek körül? (Vidéki vagyok)2018. márc. 18. 00:58
2/14 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy vidéki vagyok
2018. márc. 18. 11:00
3/14 anonim válasza:
Milyen kalapot és hol? A vidék az elég tág fogalom.
4/14 anonim válasza:
Vidékiként nem tudod használni az internetet és beírni azt a települést, ahol laktok, vagy valami város arrafelé és mögé írni, hogy vidéki vagy? Ez a link nekem Debreceni és Szegedi címeket is kidobott. Az nem vidék?
Amúgy, ha egy települést mondanál, könnyebb lenne, mert vidék elég sok van.
5/14 A kérdező kommentje:
Kis faluban lakok , olyan boltokat vártam , amikben találhatok jó eséllyel.
2018. márc. 18. 15:57
6/14 anonim válasza:
"Kis falu". Magyarországon van vagy tízezer. Mindegy. Ilyen helyen ne keress kalapszalont.
7/14 anonim válasza:
Gondolom valahol csak dolgozol, vagy jársz suliba, vagy bármi, ha te nem, de ismerősöd, szomszédod... ha más nem az őrtorony lakói a tábor mellett.... Szóval ha nem magad akarod csinálni, akkor valahova be kéne menni városba, hogy vegyél. Nos, ott megkeresed, hogy van-e ilyen kalap készítő.
Vagy valaki, akinek A Faluban van kalapja, megkérded, hogy "Apó, hol szerezte a fejfödőjét?" és akkor megtudod, nálatok hogyan működik ez.
8/14 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ha nem írod hogy melyik falu, hogy a búbánatban vársz bolt ötleteket? Komolyan......elgondolkodom az emberi butaságon és sírni volna kedvem.
9/14 anonim válasza:
A sarki fűszeres mellett két utcányira a mi falunkban van kalapbolt. Nézd meg, hátha a te faludban is!
10/14 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek mindenkitől, rosszul fogalmaztam. Nem kalapot akarok csináltatni több 10 ezer forintért. Nem is márkásat szeretnék venni . Csupán h&m és hasonló ruházati boltot keresek, ahol esetleg fellelhető 1-1. És köszönöm a butázást :) kedves vagy
2018. márc. 19. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!