Jól látom, hogy a kínai ruhaboltok ideje lejáróban van?
Idővel változik a társadalom összetétele. Az idősebbek nem járatosak a plazákban, az ifjúság meg kényesebb a divatra, nem látogatja az ilyen "Ecseri piac" típusú és jellegű butikokat.
Amúgy másról is szól ez a dolog, a kínaiak tömegesen továbbálltak, vagy hazamentek. Ott már az utolsó falu felett is lebeg a mágnesvasút, itt meg a Ganz-Mávag omladozó romjai. Nem egy paradicsom ez az ország, nem fogják megvárni, míg szó szerint rájuk szakad...
Nemrég benéztem egy kínai üzletbe, de nem találtam jó minőségű ruhát. Nyilván nem derogálna nekem ott vásárolni, nem vagyok sznob, de esélytelen bármilyen ruhaneműre lelni. Giccses, strasszos, poliészter ruhák voltak mind, pamutot egyet sem találtam. Gyorsan ki is fordultam az üzletből.
Utoljára tinikoromban találtam ott megfelelő ruhát.
Az általad felsorolt üzletekkel nincs bajom, legutóbb a Pepco-ban találtam egy farmert (3500 Ft) ami méretileg olyan mintha rámöntötték volna. :)
c&a-ban pedig pamut felsőket sikerül találnom mindig.
Szerintem is leáldozóban van a kínai üzlet, az internetes oldalaikon is (wish, shein...) sok silány, átlátszó, olcsó anyagú ruha van nagyrészt.
Nagyon jó anyagokat is lehetett találni a kínai boltokban tíz évvel ezelőtt, és némelyik szállított be olasz és török holmikat is. De ma már csak a poliészter pulcsikat látom, valami csillogó övvel a derekán. Ja, és állati drága, amikt én ismerek kínai boltokat, 7000 Ft-tól kezdődik egy farmer...15 egy dzseki... És nem jó a minőség, kicsi a választék, ömlesztve a sok ugyanaz.
Hát én inkább megyek a plázába vásárolni, minimum fele annyiba kerül.
Múltkor voltam kínaiban gondoltam veszek egy melegítőt itthonra...
Egy anonim melegítőszett lett volna 7500 forint, mondom köszönöm akkor nem.
Eredeti adidas-t tudtam volna venni ennyiért, sőt! akciósan slazingerből majdnem 2 settet vettem ami belül szőrmével bélelt nem csak sima vászon vagy nem is tudom mi.
Emellett nincs stílusuk azoknak a ruháknak. Matrica itt ott, amit mára már kb mindenki megutált. Én egyszerűen nem tudom elviselni az ilyen feliratokat a ruhákon szóval nekem egyből kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!