Megéri használt acélbetétes bakancsot venni? Nem gond, hogy már be van törve?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 10:01
1/14 anonim válasza:
Az nem baj, ha már be van törve! Azt meg úgy is látni fogod, hogy egyébként jó állapotban van-e...
2/14 anonim válasza:
Nekem is használt bakancsom van, de senki meg nem mondaná. 6.000 ft-ért vettem, és tökéletesen tudja a dolgát.
3/14 anonim válasza:
Az a jó ha be van törve!! Legalább neked nem kell vele szenvedned!! :D
4/14 anonim válasza:
Nem gond, sőt, egy csomó kínlódástól kíméled meg magad...
5/14 A kérdező kommentje:
ÉS az nem gond, hogy így már nem az én lábamhoz fog idomulni?
2010. jún. 10. 15:05
6/14 anonim válasza:
Nem gond, például nekem sem okoz problémát.
7/14 anonim válasza:
Nekem para volt,olyan irányba dőlt a lábam járás közbe,amilyenbe az életbe nem szokott.Meg se vettem.Persze ha csak épp hogy a kezdetekről van szó,de nem deformálódgatott el,akkor ok.Aztán lehet h ugyanolyan csámpásak vagytok a régi tulajjal.xD
8/14 anonim válasza:
Attól függ menyire hasonlít az első tulaj lába a tiédhez. Ha szerencséd van, megspórolt neked 2hónap szenvedést, ha nem akkor viszont pokol lesz.
10/14 anonim válasza:
Köszönjük eme értelmes hozzászólást, utolsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!