Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ugye nem ciki ha egy fiatal...

Ugye nem ciki ha egy fiatal lány szívesebben visel tangás bikinit?

Figyelt kérdés
Sajnos hallottam már ittott hogy már így nem divat a tangás bikini meg hasonlók,viszont én sokkal jobban szeretek ilyet hordani mint simát,meg nekem kényelmesebb is:)És úgy veszem észre hogy a fiúknak is jobban bejön:)Sportolok amúgy így részbe ennek köszönhetően elég kerek,formás és feszes a popsim így szerintem simán hordhatok ilyesmit:)Van többféle amiket szeretek,egy fekete színű,a szélén pink és fehér csíkkal,egy lila alapon virágmintás,egy narancs bikinifelső+zöld,piros színű virágos alsó+egy szintén élénk színű virágos felső+világoskék színű alsóval:)Szerintetek melyik a jobb ezek közül?Képet tudok mutatni akit esetleg érdekel:)Ti mit gondoltok amúgy ezekről?A fiúk többségének jobban tetszik a tangás bikini nem?Tényleg nem divat már?Ha jól áll nekem és jobban szeretek ilyeneket viselni akkor miért ne lehetne?
2018. márc. 16. 07:39
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
15%

Szerintem nagyon izgató.

Küldhetsz képet, szívesen véleményezem.

2018. márc. 16. 08:09
 12/24 anonim válasza:
86%
Kérdező egy nagy kamugép...
2018. márc. 16. 08:33
 13/24 anonim válasza:
30%
szerintem nem ciki, ha valakinek jó a teste, ne rejtegesse :) szívesen megnézném :) 25F
2018. márc. 16. 08:45
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
Te kelletni akarod magad a férfiaknak. Ezt nagyjából 25-30 éves korodra kinövöd, de addigra már nem fogsz senkinek kelleni :)
2018. márc. 16. 08:59
 15/24 anonim ***** válasza:
31%
Nem, nem indulnék be rád, Nándi! 😬
2018. márc. 16. 09:00
 16/24 anonim ***** válasza:
34%

Semmikepp nem igenytelen egy csinos lanyon. Sot. Aki tulsulyos annak nem all jol, mint a joganadrag. De ha te feszes, formas vagy kerlek, ne is akarj masat viselni.

40f

2018. márc. 16. 09:54
 17/24 anonim ***** válasza:
47%
Ahol tömeg van ott nem oké. Szerintem gáz.
2018. márc. 16. 11:50
 18/24 anonim ***** válasza:
61%
Nokent mondom, de en kirohognelek es az jutna eszembe, hogy csak kelletni akarod magad. Nincs semmi gond vele, ha buszke vagy a testedre, de szerintem vannak bizonyos hatarok az oltozkodesnel. :)
2018. márc. 16. 16:09
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
16# ukrán vagy?
2018. márc. 17. 06:36
 20/24 anonim ***** válasza:
51%
19: 16. vagyok. Nem vagyok ukrán, sose voltam az. De szerintem neked van gondod a fogalmakkal. Mint pl. tanga bikin. Ez nem csak a zsinór tangát jelenti. S ezt üzenem itt fentebb a "nőként írok"-nak is. De ő valószínű azt siratja, hogy ő már csak múltidő ha volt egyáltalán valaha jelenidő.
2018. márc. 17. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!