Ha acélbetétes bakancs egy nőnek, akkor 10 lyukú vagy 15 lyukú vagy 20 lyukú legyen?
Bár a három választási lehetőség között nem szerepel, nekem a 8 lyukú tetszik legjobban:D
De mivel a 8hoz a 10 áll legközelebb, én arra szavazok:)
Nekem 15 soros van, de amikor bakit akartam, akkor én elterveztem, hogy gyönyörű szép 20 soros fekete bakim lesz! Aztán bementem a boltba és a nagyon rendes csávó (az eladó) azt mondta, hogy nem állna jól, mert rövidek a lábaim a 20 soroshoz! Nem értem miért rövid a magam 178cm-es magassága! Na mind1! De most már nagyon örülök, hogy rám beszélte! Szerintem ha tehetném azzal is aludnék! :)
Szóval szerintem ami neked jól áll, azt vedd meg!
(Lány vagyok)
Nekem 14 soros Shelly's-em volt, lány vagyok, szerintem nagyon csini volt, a 20soros az szerintem igencsak túlzás, nem láttam még senkin akin jól állt volna...
Aztán a kövi bakin egy 10soros British Steel volt, mert a másik már eléggé szétment és ez volt akcióban. Szerintem nincs benne semmi extra, elég tömegcucc, és nem is áll olyan jó mondjuk szoknyával. Legalábbis lányon :)
lány vagyok
Leányka vagyok, nekem 10 soros steelem van, és szerintem a hétköznapokra több soros nem igen praktikus...
Egy kérdés: nektek is kijött a betét pár használat után??
Nekem 10 soros bordó/fekete Steel-em van, és tökéletesen bevált. Amúgy a talpbetét nekem is kijött, de vettem a kínaiban kemény 100 forintért textil betétet bele és azóta még kényelmesebb. A következő bakancsom szintén Steel lesz, 15 soros fekete.
(lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!