Szerintetek jó, ha így veszem fel a combfixet?
Vettem egy fekete combfixet és azelőtt egy vörös szexi fehérneműt is. A barátom szülinapjakor terveztem felvenni őket,hogy az este kicsit meglepjem vele. Viszont nem tudom, hogy combfixhez fekete fehérnemű lenne-e jo vagy jó vele a vörös is? Vagy hogy ez lehet-e olyan "kiábrándító", mint amikor a bugyi és a melltartó színe tér el. Amilyen képeket láttam, ott mindig fekete-feketével. Tudom, hogy ez nagyon részletkérdés de normális válaszokat/véleményelet/tapasztalatokat kérnék!
Előre is köszönöm mindenki válaszát! :)
Privát üzetet nem kérnék.
Én először feketéhez vettem fel, de aztán felvettem piros fehérneműhez is fekete combfixet és jól nézett ki együtt. Nekem is tetszett meg a barátnomnak is, mivel neki nagyon tetszik a piros-fekete kombicánió.
Szóval szerintem nyugodtan felveheted, panaszkodni biztosan nem fog. :)
Mi lenne , ha bugyi nélkül vennéd fel? De ha gondolod ránézek aztán mondok véleményt. De szólok, hogy elég szókimondó vagyok.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!