Jól néz ki ez a cipő? KÉP
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, de nem akarom azt, hogy emiatt mert másoknak nem tetszik a cipőm piszkáljanak (ez valahogy a gimiben nagy szokás, ha nem vagy olyan mint a többi, vagy nem tetszik nekik).
16/L
2018. márc. 10. 10:10
1/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a talpa miatt, olyan lököttül fest a platformtól.
2/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, de én nem venném fel. Legalábbis nem platform változatban, mivel nagyon-nagyon magas vagyok ígyis, és kellemetlen lenne.. :) de sima talppal nagyon bejön, ráadásul a bordó az egyik kedvenc színem.
3/11 anonim válasza:
Jól néz ki, tetszik. Nekem meg pont a magas talpa miatt :)
4/11 anonim válasza:
Tucatcipő, minden második lánynak ilyen van (nekem is, feketében). Miért piszkálnának?
A platform venszek egyébként sokkal kényelmesebbek, mint a sima talpúak.
6/11 anonim válasza:
Nem az én stílusom, de szerintem nincs vele gond. Sok lányt látok ilyen stílusú cipőben mostanában, nyugodtan vedd fel:)
7/11 anonim válasza:
Nekem túl vastag a talp rész, ha vékonyabb lenne, jobban nézne ki. Közhely, de nagy igazság: az legfontosabb, hogy neked tetszen. :)
8/11 anonim válasza:
A talpa miatt tényleg nem néz ki jól, úgy néz ki mint azok a gurulós papucsok amiknek ilyen vastag, hajlított talpuk van
9/11 anonim válasza:
Hidd el az élet más területein később hálás dolog lesz, ha ilyen apró dolgokkal kezdve megtanulod felvállalni önmagad. Ha neked tetszik viseld nyugodtan.
Én egyébként nagyon bírom az ilyen cipőket a lányokon. A platform cuccok tök jók:)
10/11 anonim válasza:
Isteni <3 Én a harmadik vansemet nyúzom jelenleg, de egy ilyet abszolút bevállalnék, tök jó hogy magasít, plusz jól néz ki, mint a többi vans ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!