Csajok jó ez a stílus srácnak? Divat?
2018. márc. 9. 22:51
11/14 anonim válasza:
Semmi extra, ha neked tetszik hordjad, itt úgysem mész semmire a válaszokkal. a sok bizonytalan ember,aki mások véleményére ad nem jó tanácsadó! Ha neked tetszik, akkor jó stílus, ha nem tetszik ne vedd fel csak azért mert divat,mert nem fogod tudni magabiztosan adni magad.
12/14 anonim válasza:
10, mi az hogy nem tudnak rendesen öltözködni? NINCS olyan hogy rendes öltöködés basszus. vagy te mondod meg?
Nagyon ki tudok akadni egy-két stíluson, de ettől függetlenül nem érdekel,más miben van,és nem szólok be neki. ez a páva kifejezés csak tinik fejében él már,vagy az ostoba proliknál divat még használni.
attól hogy másik ilyen cipőt vagy zoknit hordanak,te horhatod azt ami neked tetszik, semmi bajod nem lesz. mit kell kiakadni?
13/14 anonim válasza:
Szerintem a smart casual áll a legjobban a férfiaknak
14/14 anonim válasza:
Zokni ráhúzva a nadrágra? Nekem nem tetszik ez az új divat, de nem nekem kell így öltözni, szóval te hordhatod így nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!