Csak én nem értem ezt a melltartó méret kalkulátort?
Beírom, hogy frame size (mell alatti rész) 70 cm, bust size (mell körmérete) 85 cm, erre kihozza hogy az EU-ban 70B a méretem, ami eddig világos is, de mit jelentenek a többi rubrikában azok a D, E, F kosarak? Nem hiszem hogy az egyesült királyságban E-s lenne a méretem. Valaki meg tudná magyarázni?
15L
Ez a kalkulator tenyleg nem OK. Latom, hogy az EU-s B kosarhoz UK E kosarat ir ki neked. Ez igy nem korrekt.
A 70-es meretet szerintem jol valtotta at neked 32-esre, a sajatbol kiindulva, de a kosar inkabb ugyanugy B.
En tizenpar eve itt elek, elofordul, hogy veszek Magyarorszagon is melltartokat.
En ott pont a 75 es 80 kozott vagyok, vagy 75D, vagy 80C jo, markatol fugg, probalni szoktam mindket meretet.
Itt pedig (UK-ban) vagy 34D jo, vagy 36C. A kosarmeret kb ugyanaz.
Kiprobaltam en is ezt a kalkulatort es hulyeseget dobott ki nekem is. Eu- 75D-t adott (ami tenyleg kb jo, de mint irtam a melltartotol is fugg), ehhez 34F-es UK meretet mutat. A 34 OK, de ugyanugy D kosar, nem F.
Ha a UK meretbol is korrektet akarsz, akkor hasznald ezt:
A 70 cm-es mell alatti mereted az 27.5 in, a 85 cm es kormeret pedig 33,5, igy 32B, esetleg 32C a mereted, mindkettot erdemes felprobalni es ugy donteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!