A férjem smirglit ragasztott a csizmám sima talpára, hogy ne csússzon, ez nem ciki?
Mármint az, hogy smirgli van a cipőtalpon... oldalról nem látszik, mert nagyon vékony, de ha felemelem a lábam, eléggé feltűnő (pedig fekete)
Szóval nem a férjemre vonatkozik a kérdés :D ő nagyon cuki, hogy megcsinálta, így tényleg nem csúszok :D
Milyen gyorsan kopik? Nem karistolja össze a padlót?
Az első gondolatom, hogy ha valakiről tudnám, hogy ilyen van a talpán, nem engedném átlépni a küszöböt, amíg le nem húzza.
Nem látszik még rajta kopás, de hétvégén úgyis lemosom, akkor jobban megnézem :)
Hát voltam benne már egy barátnőmnél, akinél laminált padló van, és nem szólt azóta, hogy karistoltam volna (pedig ő aztán tutira szólna). A munkahelyemen kőpadló és linó van, azt sem károsítotam, még az asztal alatt se. Otthon szintén kő és padlószőnyeg, a padlószőnyegen szuperül tapad :D Monduk emelem a lábam, nem csoszogok :)
Bakter, neked nem ALAP, ha bemész valaki házába, LEVESZED a redvás cipődet?!
Jó isten, én bakancsostul vágom ki azt, aki az előszobánál beljebb jön utcai cipővel.
Kedves utolsóelőtti: a férjem nyilván nem latyakosan ragasztotta fel a smirglit... tudod, van a cipőtalpnak olyan állapota is, amikor tiszta.
Kedves "bakter" :D : van, ahol nem kell levenni, nem mindenki olyan arrogáns a vendégeivel, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!