Csak nekem abszurd, hogy néhány az elhordott de luxusmárkás cipőjüket is árulják használtruha csoportokban és van rá vevő?
Figyelt kérdés
Elkopott és lyukas táskák, eljárt cipők, outlet-ből vásárolt ruhák (outletes ár duplájáért). Nem tudom felfogni ki az aki megvesz egy elkopott louis vuitton táskát száz-százötven ezer forintért miközben ennyiért új és márkás táskát is tudna vásárolni. A hab a tortán az eljárt gucci cipő. Ennyire fontos hogy luxusmárkájú legyen valami akár használtan és rossz állapotban?2018. márc. 4. 23:20
2/7 anonim válasza:
Hülyének lenni alkotmányos jog!
Miért furcsálod, ha valaki alkotmányos jogát gyakorolja?
3/7 anonim válasza:
Akik ezeket megveszik az iq szintjuk nincs 50 felett. Tipikus felvagni vagyos plazap***
4/7 anonim válasza:
Ez ugyan az mint amikor megveszi hitelre a használt német prémiumot, hogy a panel elött a parkolóban valakinek érezze magát, de amikor belépsz a házba a fal penészes, stb. Persze azt már senki nem látja.
5/7 anonim válasza:
Amíg van rá kereslet, addig nem tehetünk semmit...
6/7 anonim válasza:
Én is furcsállom, de azt látom, hogy nem baj, ha lejárt talpú vagy retkes a cipő, lényeg, hogy márkás legyen, sokan inkább megveszik a márkásat használtan, mint az újat, ami nem menő márkájú.
Amúgy én is veszek használt cipőt turkálóban ésszerű áron, ha tetszik és nincs lehasználva. Tisztítani, fertőtleníteni lehet.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezeket a cipőket több tízezerért árulják, ebből a salamanderben új és minőségi darabot lehet vásárolni.
A nagyzolás és a megfelési kényszer ma is virágzik...
2018. márc. 6. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!