Hol kaphatnék a legolcsóbban adidas supersrar cipőt?
Figyelt kérdés
Nagyon vágyom rá ! Melyik üzletet javasoljatok?
Köszönöm !
2018. márc. 2. 15:29
3/7 anonim válasza:
Nyiregyházán is van 2000-3000 ért de ha csak a divatra mész észre fogják venni hogy nem eredeti pl a talpában sincs benne a logo a minősége sokkal gagyibb.
Mert azért az eredeti ára 40k :D
5/7 anonim válasza:
3-as dehogy veszik észre :D kicsit fura ez amúgy, mert jópár éve még simán lenéztek valakit emiatt...most meg már akár superstar, akár airmax replika virít valakinek a lábán, az pont annyira menő, mint a többi :D
6/7 anonim válasza:
Rendben ez igaz de viszont vannak a gagyibb replikák pl a nike pipa ragasztott volt és kezdett feljönni az tényleg gáz ilyenekre gondoltam
3as vagyok.
7/7 anonim válasza:
hát jah :D jó, mondjuk olyan helyen, ahol az emberek 99%-ának kamucipője van, ott az se gáz :D
régen azért igényesebbek voltak az emberek, nekem ha nem lenne pénzem drága cipőre, akkor vennék egy olcsót, ami nem akar hasonlítani semmi "menőre", mert hát tényleg nagyobb szégyen egy hamisítványban járni, mint egy tök egyszerű kínaiban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!