-5, - 10 fokban sapka nélkül, nyitott kabátban? Még nézni is rossz! Vélemények?
Figyelt kérdés
2018. márc. 1. 16:34
11/16 anonim válasza:
Velem előfordul néha az ilyesmi xd
12/16 anonim válasza:
én kabátot de hordok, még élek ;)
13/16 anonim válasza:
Engem csak azért "zavar", mert már attól a hideg ráz, ha valaki ilyen időben nem öltözik fel normálisan.
(Értsd csajok szoknya+vékony hari, srácok meg bokavillantósban) :D
14/16 anonim válasza:
És EZ MiÉRT zavar téged????
Ha nem fáznak, akkor az ö dolguk.
Mellesleg amikor én voltam tizenéves, akkor mi is szoknyában, nylonharisnyában jártunk és nem voltunk megfázva, söt ma - jó középkorúként - sincs semmi bajunk /sem nekem, sem az akkori barátnöimnek, ismeröseimnek), se reumánk nincs, se vesebajunk.
SÖT, még ma is rengetegszer vagyok télen is szoknyában, vékony harisnyával - mert nekem így tetszik, és bármilyen nehéz is számodra elképzelni, nem fázom, mert megszoktam, hogy nem vagyok agyonöltözve.
15/16 anonim válasza:
Akkor rajtam is elszörnyűlködnél... :D Sosem voltam fázós, télen is pulóverben és térdnadrágban járok, még ilyen hidegben is, nem fáztam most a -5, -10 fokban sem. Ja, és eszemet se tudom mikor voltam beteg utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!