Hol rendelhetnék nagy méretű melltartót viszonylag olcsón?
Jól mondod, csak a mellem nagy, ezért is nehéz melltartót találnom.
1#-es te pedig először kérdezd meg van -e súly problémám mielőtt ilyet írsz!
Na ugye. Nem következik egyáltalán a nagy mellekből, hogy el van hízva az illető.
Amúgy mekkora mellekről van szó? (Ha nem akarsz üzenetáradatot, külön is megírhatod.)
Szió :)
www.bonprix.hu
Imádom ezt az oldalt:)
Rengeteg női ruha van, tele akciókkal, jó minőségű és márkájú ruhákkal, általában másfél hét alatt lejön, nekem az összes melltartóm bonprixes :))
25/N
Nekünk volt egy ekkora tejcsárda osztálytársnőnk. Nyári táborban mindig kirakta a fél tőgyét a bikinijéből, de aztán a mi fiúk úgy gondoltuk rendesek leszünk, és két régi szétrúgott focilabdát nekiadományoztunk, hogy varrjon belőle magának rendes melltartót, ami takar is.
Fú, nagyon gáz volt a csaj, szerencsére a többi lány szép vékony volt.
Utolsónak köszönjük hogy elmesélte ezt.
Én az astratex.hu-n szoktam mostanában vásárolni, nagyon jók ezek a lengyel gyártmányú fehérneműk! Csak sztem G kosarat rendelj ha vásárolsz, mert kicsi a méretezésük. Nekem normál esetben H kosár kell, de ezekből eddig nekem minimum J kosár volt a jó. Hátméretben sem túl tágak, nem nyúlnak nagyon. De emiatt jól is tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!