Gondolnád valakiről hogy aki 30 ezres cipőben jár, az egy pár ezer ft-os napszemüveget vesz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 22:51
1/8 anonim válasza:
Persze, nekem is van drága cipőm, de napszemüvegben van pár ezres, amit a dizájn miatt hordok, meg abból nem is vennék drágát, tuti ráülnék egyből :D
2/8 anonim válasza:
Hát nem leszarom, hogy mi, mennyibe került rajta?
3/8 anonim válasza:
Ez van annyira lényeges kérdés, hogy időt és energiát pocsékolsz rá??
4/8 A kérdező kommentje:
Időm és energiám mint a tenger:)
2010. jún. 8. 23:02
5/8 anonim válasza:
Felületes ember, aki azt nézi, hogy mi mennyibe kerül valakin.
6/8 anonim válasza:
hát, ha nem talál a több 10ezresek között olyat ami tetszene neki akkor miért ne? meg hát a napszemüveget bármikor elhagyhatja az ember, a cipőjét kevésbé :P
7/8 anonim válasza:
nekem is van több párezres napszemüvegem és 30 ezres cipőm.
már a pár ezres napszemüvegekben is szokott fényvédő lenni, kivéve, ha egy utcai árusnál veszed kb., de nem ott vettem.
tetszik a fazonja és nem fogok 50ezerért venni egyet.
a cipő más, abban fontos a jó minőség, és az tetszett meg.
8/8 anonim válasza:
Nyilván azért, mert az olcsók között talált csak egy kimondott fazont, ami neki tetszik. Nekem volt 50 ezer Ft-os karórám, mégis volt, hogy kimentem a kínaira csizmáért. Hogy miért? Mert a 30 ezres csizmák között nem találtam nekem tetszőt, mindegyik öregasszonyos volt. Pedig lett volna rá pénzem. Van ilyen, hogy telne rá, de mégse. Ismerek olyat, akiknél ott sorakoztak a garázsban a jobbnál jobb kocsik, a lányaik meg a turkálóból öltözködtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!