Használt de teljesen jó állapotú ruhákat szeretnék eladni, hol lehet ezt Budapesten vagy környékén megtenni?
Más személyeknek tudod eladni, olyan boltról nem tudok, hogy x összegért megveszik a használt ruháid, mivel a turik külföldről szerzik be fillérekért, őket nem hiszem, hogy érdekli.
Gardróbcserére és adok-veszek FB csoportokba töltsd fel, jó képekkel, reális áron.
Gardróbvásáron voltam mint eladó (ez egy rendezvény ahol magánszemélyek használt, jó állapotú ruhákat tudnak árulni), és a rengeteg márkás, tök átlag méretű ruháim közül 1 db-ot sikerült eladni egész nap :D Pedig 2-3 ezrekért árultam eredeti áron 10 ezres, divatos, néhány éves dolgokat. Szóval csak azért mondom, hogy ha valaki ezt javasolná, csak pénzkidobás :D
Gardróbcseréztem is, nagyon macera, de legalább ott lehet eladni dolgokat. Jófogás szintén.
Konkrét olyan hely, ahol beveszik a ruhákat, nem sok van, 1-1 ilyenről hallottam, pl ruha bizományi, de minimális amit fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!