Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 évesnek magassarkú platform...

13 évesnek magassarkú platform bokacsizma?

Figyelt kérdés
Nem magas csak a platformtól:) és mivel vegyem fel, legtobbszor sportosba oltozom es lapos bokacsizmat hordok :D
2018. febr. 20. 21:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Nyugodtan pontozz le engem is, de egyetértek az összes előttem szólóval. Ráérsz még a lábad, gerinced tönkretételével. Várj még néhány évet. Higgy nekünk, idősebbeknek, kicsit talán többet megéltünk már magassarkú és platform kérdésben, mint te :)

25/Nő

2018. febr. 20. 23:15
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon korai még. Ahogy leírták.

" A platform divatja múlt (már ha volt is valaha divatos) és ocsmány." Öh...olvasgass utána inkább, vagy nézz meg pár külföldi street fashion blogot...

2018. febr. 20. 23:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hu amit linkeltel nagyon ronda.... vannak szép magastalpu csizmák de ez kimondottan ocsmány.
2018. febr. 21. 10:53
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Attol mert 2 het mulva 14 vagy meg kicsi vagy hozza. Igaza van az elottem szoloknak. Platform nelkul es alacsonyabb sarokkal TALAN de igy... ocsmany
2018. febr. 21. 13:36
 15/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszi! :)
2018. febr. 21. 17:16
 16/21 anonim ***** válasza:
49%

2 hét múlva 14 éves lesz a kérdező. Nem gondolnám, hogy nevetséges lenne a linkelt a lábbeliben. Miért ne lehetne nőies a bokacsizmája?

Van egy 12 éves rokon srác, aki pedig elegáns ingben és elegáns cipőben jár suliba:D Szerintem ez rohadt jó:D Egy adott stílust képvisel. Hiszen rengeteg rocker is van ilyen korosztályban, az is ugyanilyen. Mindenki próbálgat ezt-azt tiniként.

13-14 évesen pici nőies vagányságot akar vinni egy lány a ruhájába. Nem teszi ki semmilyét. Ez csak egy cipő.

Viseld nyugodtan, ha tetszik:)

Magánvéleményem, hogy szerintem tök jól néz ki a linkelt bokacsizma.

2018. febr. 21. 17:39
 17/21 anonim ***** válasza:
44%
Jaa és nem véletlenül hagytam utoljára, hogy SZERINTEM hogy néz ki. Akár le is hagyhattam volna. Mert ez nem számít. A kérdező a korához mérten volt kíváncsi a dologra. Ti pedig az ízlésetekkel jöttök. De ha már itt tartunk a korosztályomban (huszonévesek) sok dekoratív lány hord ilyesféle lábbeliket. Esztétikusabb is mint tornacipő.
2018. febr. 21. 17:43
 18/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszonom az utolso valaszolonak! :) Azt hittem mar mindenki lenez hogy a sok sportcipom melle szeretnek egy nem tusarku hanem vastagabb sarkú (es nem olyan magas) cipőt amiben még ráadásul nem is olyan nehéz járni! :D
2018. febr. 21. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
fantasztikus, csak cseppet rbancos :D
2018. febr. 24. 18:21
 20/21 anonim ***** válasza:
62%
Ez a bokacsizma rbancos?:D Te még nem láttál rbancot. Vagy bokacsizmát.
2018. febr. 25. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!