13 évesnek magassarkú platform bokacsizma?
Nyugodtan pontozz le engem is, de egyetértek az összes előttem szólóval. Ráérsz még a lábad, gerinced tönkretételével. Várj még néhány évet. Higgy nekünk, idősebbeknek, kicsit talán többet megéltünk már magassarkú és platform kérdésben, mint te :)
25/Nő
Nagyon korai még. Ahogy leírták.
" A platform divatja múlt (már ha volt is valaha divatos) és ocsmány." Öh...olvasgass utána inkább, vagy nézz meg pár külföldi street fashion blogot...
2 hét múlva 14 éves lesz a kérdező. Nem gondolnám, hogy nevetséges lenne a linkelt a lábbeliben. Miért ne lehetne nőies a bokacsizmája?
Van egy 12 éves rokon srác, aki pedig elegáns ingben és elegáns cipőben jár suliba:D Szerintem ez rohadt jó:D Egy adott stílust képvisel. Hiszen rengeteg rocker is van ilyen korosztályban, az is ugyanilyen. Mindenki próbálgat ezt-azt tiniként.
13-14 évesen pici nőies vagányságot akar vinni egy lány a ruhájába. Nem teszi ki semmilyét. Ez csak egy cipő.
Viseld nyugodtan, ha tetszik:)
Magánvéleményem, hogy szerintem tök jól néz ki a linkelt bokacsizma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!