Milyen öltözködési szabályokat kell követni a hivatalban dolgozóknak?
Férfi vagyok, pályakezdő és hamarosan kezdek az új munkahelyemen. Nyilván az ápoltság és az elegencia is fontos.
Tudnátok adni tippeket, hogy milyen öltözködés az elvárt? Elegáns nadrág - ing kombináció megteszi?
Kérnék erről egy kis felvilágosítást, ha lenne időtök rá. Köszönöm.
Szia!
Szerintem az első alkalommal jó lesz, azután pedig figyeld meg a munkatársaidat. Nálunk csak a hosszú nadrág van hivatalosan előírva, néha nagy melegben még az se (szokott lenni köremail róla). De nem mindig vannak ezek a szabályok leírva, és munkahelyenként különböző lehet.
Attól függ, milyen hivatal. Ahol ügyfélfogadás van, ott komolyabban meg van szabva a ruha.
Én nő vagyok, de párom is hivatalban dolgozik. Náluk nem igazán jönnek az ügyfelek. Ő általában sötét farmerban van inggel. De van, hogy kicsit elegánsabb pulcsit vesz fel. Nem kell öltöny, nyakkendő náluk. Annyi a megkötés, hogy nyáron se legyen rövidnadrág.
"Félmeztelenül is dolgozhattok?"
Home office esetén mindenképp :-)
Amúgy még nem próbáltam, mit szólnának hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!