Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek csúnya vagy szép...

Szerintetek csúnya vagy szép ez a kabát?

Figyelt kérdés

Csak a kabátot vegyétek figyelembe, a hozzá viselt nadrágot felsőt ne.

1.Te viselnéd vagy nem?

2.Feltűnő darab?

3.Hány éves lányon/nőn tudnád elképzelni?

4.Mi a véleményed róla?

[link]

[link]

[link]

2018. febr. 16. 21:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy szerintem az se véletlen, hogy milyen nőn rwklamozzák, és hogy hogy van felöltöztetve az a nő. A zokni magassarkúval már csak hab a tortán.
2018. febr. 16. 23:38
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik, ne hatraljon meg par ismeretlen ember velemenye... te fogod hordani, nem ok.:)

1,4:Nekem annyira nem tetszik, de lattam mar rondabb darabot ennel. Ha jol parositod valami ruhaval talan meg jol is fog kinezni valamennyire. Ezt tenyleg nem azert mondtam, hogy leoltsam, de ez az en szereny velemenyem rola, te kerdezted.

2: Igen, elegge szemet szurna az utcan nekem.

3: Fogalmam sincs, leginkabb egy tizeneves lanyon tudnam szines ruhakkal.

2018. febr. 17. 00:13
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

1.Nem.

2.Nem, bar utcan lehet igen hisz nem sokan szaladgalnak furdokopenyben.

3.Otthon barmilyen korosztalyon.

4.Ez nem egy kabat.

2018. febr. 17. 00:31
 14/25 anonim ***** válasza:
14%

Tetszik

Nem feltűnő

0-90-ig

Pretaporter, kicsit igényesebb tömegruha. Nyugodtan megveheted ha tetszik, divatrajzot tanultam, persze most jól le fognak pontozni a többiek, de hordd nyugodtan.

2018. febr. 17. 02:00
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, semmi rosszindulat nincs a válaszokban. Hiába zara (én is szoktam ott vásárolni) ha nem tetszik akkor sem venném fel. Az emberek véleményét olvastad, senki sem személykeskedett, egyszerűen nem tetszett nekik a kabát. Ennek ellenére ha neked tetszik, akkor viseld nyugodtan és ne mások véleménye számítson.
2018. febr. 17. 03:24
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Bocs. De a zara nem egy nagy márka, elég standard, mint a mangi vagy h and m. Amugy nem tetszik, de ha neked igen, vedd meg. Ki nem tojja le, h mások mit gondolnak.
2018. febr. 17. 08:44
 17/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem számít honnan való, ronda és kész. A Zara egyébként is kommersz fast fashion. Sikerült a legrondább darabot megtalálni azok közt is. Majd ha az utcán lefujjogják, azzal magyarázod majd, hogy hátdehát az "Zara"?
2018. febr. 17. 09:55
 18/25 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Az emberek hogy jönnek ahhoz hogy lefujjogják egy ember ruháját?
2018. febr. 17. 11:07
 19/25 anonim ***** válasza:
Úgy hogy mindenkinek más az ízlése? Az hogy Zara nem jelent semmit. Nézzük a Guccit pl nekik számomra a cuccaik 3/4de szarul néz ki hiába drága és márkás.
2018. febr. 17. 11:09
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

Először az jutott eszembe, hogy helló nagyi.

Aztán rájöttem, hogy most divat ez a fajta stílus és bizony sok tinilány tényleg jól tudja kombinálni, viselni az ilyen darabokat. Én művészeti suliba jártam, ott is voltak hasonló stílusú lányok, de azért még jobban megbolondították volna.

A fáradt színeket szeretem.

Szerintem a modellen hülyén állították össze a ruhákat.

Egy természetes vöröses lányon tudnám elképzelni lágyabb ruhadarabokkal és pár kiegészítővel.

Na bocs.

1. Nem viselném, mert nem az én stílusom.

2. Szerintem tömegben nem tűnne fel.

3. 13-20, de idősebbekken is.

4. Szépek a színei, de nem az esetem.

2018. febr. 17. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!