Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zarában általában adnak...

Zarában általában adnak vissza pénzt?

Figyelt kérdés
Vettem tegnap előtt egy kabátot, de vissza szeretném vinni, felhívtam őket, azt mondták, ez ott dől el, meg hogy az üzletvezető dönti el, hogy pénzt adnak-e vissza, vagy pedig levásárolható-e... Mondjuk, annyit mondott, hogyha blokk megvan és 30 napon belüli a vásárlás, akkor általában pénzt adnak vissza. De jó lenne tudnom, hogy ne potyára utazzak be... :/
2018. febr. 16. 15:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és teljes áras termék volt, azt nem írtam...
2018. febr. 16. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg a jogszabályt mire hivatkozhatsz ne csak elsorolja a vezetőség minden papír nélkül és levásárolod holott a stex visszajárna . Elvileg több lehetőséged van választást nem ők adnak hanem te döntesz a felkínát alternatívák közül . Hibátlan árcímkés tiszta blokkal igazolt termék . Lehet köteles visszafizetni lehet csak cserélni köteles ...
2018. febr. 16. 16:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :)
2018. febr. 18. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!