Van még OLCSÓ kilós turkáló budapesten?
Ajánlották a Humana vintage nevű turkálót , és ma el is mentem, de mint manapság a legtöbb turkálóba, itt is nevetségesek voltak az árak, ahhoz képest hogy HASZNÁLT ruha.
Kb 7-8 éve rendszeresen csak turkálóba jártam, és akkoriba még nagyon sok olyan volt ahol 300-400 ft/ kg áron kaptam a ruhát, de ezek bezártak, és sehol sem találok sajnos.
Mindemellett attól tartok, hogy akkora divat lett hirtelen ez a turkáló mánia, hogy az összes felemelte az árát, és egy használt ruha ma már ugyan annyi mint egy új.
Léteznek még 300-400 ft/kg-s áron működő turik??
Én a Hádán akadtam ki a héten. Felsők 3999-től 5999-ig amik jól néztek ki, dzseki 6999!!! Konkrétan 2999 alatt NEM találtam normális cuccot.
Azért álljon már meg a menet, hova szállnak ennyire el?!
Humana is drágul de az még nem ennyire pofátlanul.
a kilós Háda is 4000ft/kg :'D ....
Köszönöm első, sajnos a google-t már végignéztem, de amit ők olcsónak gondolnak az még mindig a 2-3 ft egy felső, ami véleményem szerint egyáltalán nem "olcsó" egy használt ruháért :)
Mondjuk egy vintage használtruhaboltot ne hasonlítsunk már össze egy kilós turival. Míg az elsőben válogatott, jó minőségű ruhák vannak, addig a második árujának fele szemét.
A Humanának is vannak nem vintage üzletei, amiben jóval hígabb a választék, persze ott is lehet kifogni jó dolgokat de rohadz nehéz. Hetente minden nap csökkentik az árat. Utolsó nap asszem 200 ft minden. Ez a Bikás park közelében van. Nem kell minőségi turiba járni, ha filléreket szánsz ruhára.
A humanak ha utolsó nap mész ahol 200 /db egy ruha akkor tudsz olcsón vásárolni.
Ha nagyobb darabokat veszel (kabát nadrág pulcsi) akkor simán lehet 3-400/kg ruha vagy még kevesebb.
A mai turik már divatosak, igényesek, minőséget adnak, ennek ára van.
Emlékszem olyan turikra anno, amikben ilyen járóka jellegű tarolokban ömlesztve voltak a cuccok.
Az kerülhetett annyiba kB. De ott 90%hibás ódivatú cucc volt.
Manapság a turik is sokat fejlődtek, hála égnek.
7. ez érthető, de ne kerüljön már egy HAZNÁLT Orsay dzseki 7000-be amikor Orsay-ben VADIÚJKÉNT 8000! Na meg 4000 forintos turkás felső? Fast fashion boltokban is ennyi és ott újak. Kicsit elszállt a Háda. De ez nyilván azért van mert
1. egyre inkább plázákba költözik ergo drága a bérleti díj
2. nagy divat túrni, a divatos dolgokért meg fizetni kell
Sosem voltam egy turkálóba járó típus (4-5 jó darabom van onnan csupán), de most hogy vicc kategória lett a Háda, már nem is leszek. És a legdurvább, hogy egyre inkább tömegcuccokat áruk tehát aki oda jár sem mondhatja hogy egyedi, meg "az a ruha nem jön szembe", mert pont csupa Orsay, H&M, New Yorker cuccot láttam ott 4000-5000 forintért.
Iletve a reklám. Forgattak reklámot, régebben nem volt neki.
Szóval turkáló, de ugyanolyan paraméterekkel mint egy divatüzlet, azzal a különbséggel hogy itt van gagyi (foltos, régies) cucc is. Azok olyan 1790-1990 áron vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!