Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehetne ilyen fürdőruhát...

Hol lehetne ilyen fürdőruhát találni?

Figyelt kérdés
Olyan kellene, aminek az alsója sötét, egyszínű. Felsője lehet mintás is, de az egyszínű is megfelel. Lehetőleg egyszerű, max. valami nagyobb mintás, de nem túl csicsás lenne a jó. Jártam már sok helyen (pl. New Yorker, C&A), de az összes bikini irtó színes, irtó mintás, az összes alsón ráadásul ilyen öv szerűség van, ami nekem nagyon nem áll jól:S ötletek? Ja, és jó lenne, ha megfizethető lenne:)
2010. jún. 7. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Calzedonia? Ott láttam múltkor a kirakatban nem túl mintás fürdőrucikat.
2010. jún. 7. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
A H&M-ben most nagyon jók vannak! :) Ott nem egyben vannak a felsők és az alsók, hanem te válogathatod össze, vannak egyszínű egyszerű alsók, hozzá passzoló színes felsők, de úgy válogatod össze ahogy Neked tetszik. Egy felső 1290 Ft és sztem az alsó sem lehet sokkal drágább. Én tavaly ott vettem és teljesen meg vagyok elégedve vele. Remélem segítettem! :)
2010. jún. 7. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Calzedonia, H&M, Women' Secret, Pull&Bear, Pimkie
2010. jún. 7. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. jún. 7. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a Marks&Spencerben láttam ilyeneket.
2010. jún. 7. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!