Hol vehetnék divatos, de nem túl divatos minőségi, fiatalos férfi ruhákat?
Nagyon nem vagyok járatos az öltözködésben, divatban sajnos, mert nincs rá időm... Viszont nem érzem jól magam a mostani ruháimban.
Fiatal egyetemista vagyok, s raktári melós.
A pénz amúgy nem akadáj...
Olyan minőségű ruhákat szeretnék mint a Tommy Hilfiger, Camel, Lacoste, stb. Csak olyan stílusban ami illik is az életvitelemhez.
Szóval ilyen egész egyszerű fiatalos darabokat, csak azért jobbakat mint amiket az ilyen newyorker, meg h&m helyeken adnak. Nem is feminimeket mint amiket a zarában adnak.
Szóval ezeknél egy fokkal prémiumabb, de nem elegáns ruhákat akarok.
De nem is olyanokat amilyeneket a divatmajmok hordanak.
Legyen a kínálatban pl. normális, nem szűkitett, de nem is bő farmer.
Tudom, hogy fel adtam a leckét, de tudtok valami boltot?
Előre is köszi!
Ha farmert szeretnél akkor mindenképpen a Levi's-t vagy a Wranglert esetleg a Mustangot vagy a Leet ajánlom. Ezen márkák nadrágjaiból bő választék van és nagyon jó a minőségük is. Én még szeretem a Levi's-nek a cipőit is és a többi cuccuk is nagyon jó minőségű. Nem az az elegán stílus amit képviselnek, inkább sportosabb lezserebb.
Esetleg még a G-star is neked való lehet. Bár az már egy kicsivel drágább kategória szerintem.
Még a Pepe Jeans is jó szerintem. Nekik is jó cuccaik vannak. Én a Tommy Hilfigert meg a Lacoste-t nagyon flancolósnak gondolom. Most nagyon felkapott és ez által számomra már tucat. (Jójó a Levi'sre is lehetne hasonlót mondani de szerintem ennek a márkának már története van. És elhíresült a jó farmerjairól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!