Arulom a hasznalt ruhaimat, ramirt egy lany. Csak nekem gyanus?
Ma divatu cuccaimat arulom egy facebookos csoporban, ram irt egy lany, hogy kinezett egy- ket ruhat, szeretne mindenkepp, de postaznom kellene , mert messze lakik. Nem szeretek postazni, de mondam, hogy ok. Azota allandoan irogat, hogy el ne adjam, kifizeti a pk-t, akkor is ha sokba kerul, meg ugye felre tettem neki? A heten negyedjere ir ram ezekkel a szovegekkel..
Csak nekem gyanus? Olyan ruhakat arulok nem 200 Ft-ert, amiket siman meg tudna venni most is akciosan akarmelyik bevasarlo kozpontban. Nekem ez mar tul ramenos, azon vagyok, hogy hagyom a fenebe es eladom masnak, mert lenne rajuk vevo.
El akarod adni és meglepődsz ha valakinek nagyon kell?
Ha van rá vevő akkor írd meg neki hogy nem akarod postázni és ennyi.
Lehet hogy olyan helyen lakik, ahol nincs bevásárlóközpont. Amúgy meg kérj előre utalást és ha megjött a lóvé, feladod. Én mindig így adtam el a cuccokat és így is vásárolok.
Mondd a csajnak hogy van rá más érdeklődő is, szóval ha x-edikéig nem jön a pénz akkor megkapja más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!