Hol érdemes keresni nagy méretű (80E), erős tartású, jó minőségű melltartót?
A legtöbb helyen E-s kosárral nem is nagyon lehet melltartót kapni, ha esetleg mégis, az csak pamut és/vagy 90-95-ös hátméretnél kezdődik.
Én olyat keresek, aminek 80-as vagy esetleg 75-ös a hátmérete és a kosara egy vékony szivacsból van (hogy azért ne üssön át minden). Nem kell, hogy szép vagy dögös legyen, egy sima fekete/fehér/bőrszínű is megteszi.
A Triumphot ismerem, de ott általában 16000 környékén kezdődik ez a méret, és azért ennél olcsóbbat keresnék.
C&A, H&M, New Yorker és társai esélytelenek, ruhát ezekben szoktam venni, meg szoktam nézni a fehérneműket is, de sosem találok méretet.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A Bon Prix határeset: Megfizethető, szép, de azért nem egy Triumph, nem olyan "stabil, masszív" anyagok. Én rendeltem onnan 3at és még tervezem is, hogy fogok.
Amúgy, ha esetleg Budapesten jársz, a Corvin áruházban a Blahán illetve az Aranypók üzletekben kifogsz Triumphokat olcsóbban.
Sariana - t évek óta nem látok, az minőségre olyan, mint Triumph, kicsivel olcsóbban.
Előző vagyok: 80/ F-eket hordok :)
Az anita márkát elfelejtettem , ettől sportmelltartóm van turiból, nem tudom, hol lehet kapni egyébként. De ez a sportmelltartó szuper.
Turikban is tök jókat lehet találni.
Nagyobb Tescoban szokott lenni néhány féle, bár hogy minőségre milyen azt nem tudom, mert nekem ennél is nagyobb kéne, az meg már nincs (E-re itt inkább az F jó).
Amúgy én is turizok főleg, sajna nem sok opció van mióta az M&S kivonult.
Pár éve nagyon szuper lengyel márkák is vannak egészen J-K kosárig, Gaia, Gorsenia, Krisline, Ava, stb... elég jó minőségűek és olcsóbbak mint a Triumph vagy Felina. Én innen rendeltem már párat, 80H-t hordok, de ezekből egy kosárral nagyobbat érdemes, mert szűkek kosárméretben!
Nézd meg a mérettáblázatukat, de valószínűleg egy 75G vagy 80F jó lehet neked.
Nézz itt szét: astratex.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!