Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Boltkóros vagyok?

Boltkóros vagyok?

Figyelt kérdés
Nem tudom megállni a ruhavásárláat ha valami megtetszik. Tegnap például pont a bankszámla egyenlegemen sopánkodtam, majd rá pár percre megláttam egy pulcsit egy üzlet kirakatában, és meg kellett vennem. Egyszerűen nem tudtam otthagyni. Nem voltam mindig ilyen, régen spóroltam, nem vásároltam ennyit, de most már elszaladt velem a ló. Online akár egy héten belül 2x is rendelek.
2018. febr. 3. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, boltkóros vagy
2018. febr. 3. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha telik rá, miért lenne gond ez? Valaki cigire, drogra, italra költ és mégsem szégyelli. Nehogy már ezt kelljen szégyellni. Ha szereted és boldoggá tesu, vedd meg...Lehet pár év múlva meg teljesen más lesz fontos számodra és nem vágysz majd új ruhákra. Egyáltalán nem gond, ne legyen emiatt bűntudatod.
2018. febr. 5. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!