Fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A kicsit lazább, "fiúsabb", vagy a kisminkelt, miniszoknyás lányok?
("fiús" lányok alatt nem feltétlenül a rövid hajra gondolok)
2018. jan. 31. 20:26
1/5 anonim válasza:
Ez kb. két véglet, amik között még rengeteg féle stílus létezik. Én pl. a hosszú hajú lányokat szeretem, smink nélkül/nagyon minimális sminkkel. A ruha majdnem mindegy, ha jól áll neki. Ugyan úgy tetszik egy sima farmer+póló párosítás, mint egy csinos felső, egy jó szoknyával.
2/5 anonim válasza:
Hát nekem inkább az elegánsabb stílusú lányok tetszenek. Nem kell hogy miniszoknya legyen bár nálam a szoknya mindenképp előny a nadrághoz képest. Smink nálam is inkább semennyi vagy minimális legyen.
3/5 anonim válasza:
Nálam egyértelműen a szoknya, smink, magassarkú a győztes. Hozzáteszem az ilyesféle kérdéseket nem igazán értem. Egyrészt reprezentatív felmérésnek csapnivaló. Gyakorlatilag semmiféle következtetést sem lehet levonni az itteni válaszokból.
5/5 anonim válasza:
Az utóbbi mindenképp!
A meleg kinézetű "lányok" nem az eseteim inkább taszítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!