Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a fazonú felső jól áll a...

Ez a fazonú felső jól áll a teltebbeken/ducikon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 6. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, hogy mennyire vagy telt, de szerintem jól állhat. bár arra ügyelni kell, hogy ne buggyanjon ki a melled fellett, meg a karodnál a felesleg, mert az elég csúnya tud lenni. figyelj arra, hogy ne legyen nagyon szűk mellrésznél és akkor nagyon jól tud állni. sőt, talán egy teltkarcsúbb csajon jobban áll, mint egy gebén, hordd bátran. :)

28/L

2010. jún. 6. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem!!

a mell alatt szűkített, kötős, masnis..stb. ruhák nem állnak jól telt embereknek!

Én 163 cm vagyok és 50 kg ,de én sem hordok ilyet(pedig borzasztóan tetszik) mert a pici pocim úgy mutat a ruhába mintha 4 hónapos terhes lennék.

2010. jún. 6. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira...
2010. jún. 6. 14:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Bankettre szeretnék venni olyan felsőt,ami a mell részénél szűk a többi pedig bő.pont olyat néztem mint az első képen.

most hétvégén ugrott be ez a gondolat,hogy tökre tstzenek az ijen felsők,de mivel semmi nincs nyitva,így felpróbálni de tudok egyet se :/

2010. jún. 6. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól állhat, de tényleg próbálni kell:) második válaszoló, ha te 163cm 50kg adatokkal rosszul nézel ki, megeszem a kalapom:D
2010. jún. 6. 16:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát,vettem egy ilyen felsőt.ha gondoljátok linkelek képet:]

világoskék.tesco gazdaságos :"D

2010. jún. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!