Mennyire tartós?
Én kb. 3 éve kezdtem el használni a Convers cipőit,inmár 2 éve használok egy sima fekete-fehér rövidszárú változatot,és azon kívűl,hogy kitágítottam semmi baja nincsen. Bár lehet ez azért van,mert nem járkálok vele salakos-sáros-lutyakos időben,nem vízálló.
Szerintem érdemes beruházni rá.
Nekem van még egy bordó magasszárú,és egy kekizöld.
A Vans cipőit is tudom ajánlani,ugyan olyan árkategóriában vannak.
Remélem tudtam segíteni! :) 17/L
Nekem kettő van. Mindkettő sima, nem magas szárú egy fehér és egy sötétkék van.
Előtte volt egy másik fehérem amit 2 évig hordtam de úgy hogy márciustól novemberig minden nap. Sőt néha télen is hordtam amikor nem volt annyira hideg. El is ázott az párszor, spanyolországi, olaszországi stb túrákra is azt vettem fel. Utána már inkább megszabadultam tőle és lett egy új fehér.
Én imádom mind a kettőt ,mert nem nehéz őket tisztítani 8fehéret fehérítővel gyönyörűen ki lehet pucolni) rengeteg mindenhez fel lehet venni , 10 éve is divatos volt és a mai napig az ráadásul tényleg nagyon sokáig bírják.
Szerintem megéri.
Ja és pluszpont hogy mivel vászon , jobban levegőzik így nyáron is kellemes de én spec mostanában is sokat hordtam őket mert nem volt annyira hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!