Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mindegyikőtöknek...

Lányok, mindegyikőtöknek bejönnek a nyakkendős férfiak?

Figyelt kérdés
Mi néz ki olyan jól a nyakkendőn? :D
2010. jún. 6. 09:34
1 2
 11/14 anonim válasza:

Hát nekem pl nagyon bejönnek a nyakkendős-fazonok. Nem tudom mi olyan elbűvölő, de ha meglátok egy ikerpárt, az egyik nyakkendőben, ingben és farmerban, a másik pedig deszkás vagy rocker cuccokban, biztos hogy a nyakkendőset választom:)

A nyakkendő egyfajta szexiséget mutat a viselőjéről, egy olyan ember, aki nehéz munkanapja után, csak rád vár, hogy letépd róla azt a bizonyos nyakkendőt:)

2010. jún. 11. 11:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az néz ki jól ha csak ilyen lazán oda van dobva. Különösen az ilyen punk és rocker féléken nagyon jó kontrasztot csinál az elegancia és a vagányság között.

Az ilyen karót nyelt ing és zorosra húzott nyakkendő csak hivatlos eseményekre, de azt ezek a srácok úgyis kerülik...

2010. jún. 11. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a férfitől függ. És a nyakkendő fazonától, színétől. A pasi ruhájától, és az alkalomtól. Azt tudom mondani, hogy tudd viselni és bejössz a csajoknak:)

Nekem őszintén semmi nem jut a nyakkendőről eszembe, bár a rózsaszín nyakkendők bejönnek a színük miatt, de nem minden pasin szexi...sőt!

puszi:Mia

2010. jún. 11. 16:25
 14/14 anonim válasza:
Írj kort és hogy hordassz-e nyakkendőket:D
2010. jún. 13. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!