Lányok, mindegyikőtöknek bejönnek a nyakkendős férfiak?
Hát nekem pl nagyon bejönnek a nyakkendős-fazonok. Nem tudom mi olyan elbűvölő, de ha meglátok egy ikerpárt, az egyik nyakkendőben, ingben és farmerban, a másik pedig deszkás vagy rocker cuccokban, biztos hogy a nyakkendőset választom:)
A nyakkendő egyfajta szexiséget mutat a viselőjéről, egy olyan ember, aki nehéz munkanapja után, csak rád vár, hogy letépd róla azt a bizonyos nyakkendőt:)
Szerintem az néz ki jól ha csak ilyen lazán oda van dobva. Különösen az ilyen punk és rocker féléken nagyon jó kontrasztot csinál az elegancia és a vagányság között.
Az ilyen karót nyelt ing és zorosra húzott nyakkendő csak hivatlos eseményekre, de azt ezek a srácok úgyis kerülik...
Nekem a férfitől függ. És a nyakkendő fazonától, színétől. A pasi ruhájától, és az alkalomtól. Azt tudom mondani, hogy tudd viselni és bejössz a csajoknak:)
Nekem őszintén semmi nem jut a nyakkendőről eszembe, bár a rózsaszín nyakkendők bejönnek a színük miatt, de nem minden pasin szexi...sőt!
puszi:Mia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!