Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek a magassarkúnál...

Lányok! Nektek a magassarkúnál buliba menet melyik a fontosabb? A kényelem vagy hogy szép legyen akkoris ha fáj?

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyen szép ÉS kényelmes. Semmi értelme egy kényelmetlen magassarkúban szenvedni egész este, elrontja csak a kedvem ha fáj a lábam benne.
2018. jan. 24. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
szerintem a buli lenyege a bulizas, nem tudom te milyen bulikba szoktal jarni, ahova plaza ribizlik jarnak,hogy felszedjenek valakit oda biztos kell a magassarku. de en a zene es a tanc miatt jarok bulizni. a kenyelmes az a lapos talpu, lehetoleg gumis talpu cipo amiben nem esek hanyatt, magassarkuban nem birnek 8-10 orat vegig nyomni akarmilyen kenyelmes is
2018. jan. 24. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jarok magassarkuban bulizni. Max balba, meg ilyen elegansabb helyekre. Egyebkent egy hetkoznapot vegignyomok magassarkuban, se buliban ha pl kicsit becsipek, akkor torjem ki a bokam?? Inkabb kihagynam.
2018. jan. 24. 17:49
 4/6 Metionin ***** válasza:
Kényelem de azért az sem árt ha tetszik a cipő. :D Igazából egyetlen hordható magassarkúm van, jó vastag a sarka és csúszásgátlós, bakancsszerű talpa van (ilyen őszi-tavaszi cucc) na abban simán lehet gyalogolni de többször futottam is benne. Dolgozni és csak úgy a városba járok benne de hivatalos rendezvényekre is felveszem. Van még 2 de azok alkalmiak, életemben 2x voltak rajtam ballagás meg ilyesmik alkalmából. Buli mint olyan, nálam nem játszik, koncertekre járok de oda nem megfelelő viselet a magassarkú, elkaszálnak benne a pogóban. :D
2018. jan. 24. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hasznalok magassarkut, se buliba, se a hetkoznapokba.
2018. jan. 25. 08:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Buliba nem magassarkúba megyek. Én nem bírnék órákat táncolni kicsit spiccesen magassarkúba.

Conversebe szoktam menni ,na abba lehet:D

De szerintem bármilyen kényelmesebb,sportosabb stb cipőbe. Nem is értem hogy emberek magassarkúba (pláne tűsarkúba) hogy bírják.

2018. jan. 26. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!