Létezik zakószabású férfi ing?
Nincs. Az általad elképzelt ruhadarabot sportzakónak hívják, ami ellentétben az öltönyök zakójával, kifejezetten hétköznapi, mindennapos viselet. Persze ha... khm... kevéssé kifinomult környezetben nőttél fel, akkor eleinte lesz laholás egy ilyen hétköznapi ruhadarab miatt is, de ha emelt fejjel lepattintod az ugratásokat, akkor 2-3 nap alatt megszokják, hogy ez lett a te stílusod.
(Javaslom, hogy akkor már a szakadt edzőcipőt is cseréld le egy vállalhatóbb darabra, valami ilyesmire: [link] )
Igen, Kim Dzsong Un nagyon trendi, de ehhez ilyen frizura is kell. De nekem nyaknál ne legyen ilyen zárt. Mellesleg van egy rági pizsamafelsőm, ami kb olyan, amit keresek, de azt azért mégse.
Furcsa, hogy én vagyok az egyetlen a világon ezzel az igénnyel. Pedig nagyon praktikus lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!