FFDP kérdése:
Hol érdemes napszemüveget venni?
Figyelt kérdés
Férfit, olyat ami UV szűrős, jól néz ki (viszonylag bő választék van), de nem is olyan vészesen drága?2010. jún. 5. 17:25
1/9 anonim válasza:
TESCO
200,- Ft-tól már van, nagyon jók !!
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos vagy te abban, hogy megszűr minden UV sugarat? Mert én kétlem, inkább legyen jó minőségű, mint olcsó. Azért köszönöm a választ.
2010. jún. 5. 18:07
3/9 anonim válasza:
Én szánnék rá kicsit többet, mert a szemed nem játék! Egy jobb szemüveg évekig elkísér! Ofotért. Egy jó Ray-Ban örök klasszikus darab!
4/9 anonim válasza:
Nekem Retro napszemüvegem van, UV szűrős (optikában vettem). 13000Ft-ért. DE: nekem nagyon fontos, hogy jó minőségű legyen, ugyanis 18 évesen -4.00 a szemem. A megfelelő védelmet meg kell fizetni, de megéri. Egyébként a fény hatására a fotoreceptorok a szemben károsodnak, amik nem 'nőnek' csak úgy vissza. És tudja mindenki: valamire csak addig lehet vigyázni, amíg van. Ha már nincs, vagy elmúlt, nem lehet visszahozni. Igen, ez a szemünk világa.
5/9 anonim válasza:
police, gas outletben le vannak olcsózva, és albszulút divatosak és jók, majdnem mint a híres neves ray ban
6/9 anonim válasza:
Én is teljes mértékben egyetértek azzal, hogy nem érdemes olcsó szemüveget venni, tudod: olcsó húsnak híg a leve. Érdemes optikában megvenni, amit ott veszel, abban biztos lehetsz, hogy rendesen szűr. Nem játék a szemed világa, és egy jó minőségű napszemüveg tényleg rengeteget bír. Inkább szánj rá több pénzt.
7/9 anonim válasza:
menj el egy optikába,vagy polaroid szemüvegek. de számíts arra h ezek kb.6000-től kezdődnek és a határ a csillagos ég:D
8/9 anonim válasza:
a ray ban is csak nálunk ilyen állat drága, tiszta vicc, kint meg el se hiszitek mennyiért vettem kb 3 éve (és nem hamis ....), ez itt magyarország, de hát nem, ez az egyetlen dolog ami így működik
(a másik kedvencem a Zara ruhamárka, na a spanyoloknál kb aleggagyibb, legolcsóbb színvonal, aztán nézzétek meg, ahogy bejött hozzánk, máris mi lett belőle ... de hasonló elmondható a Springfieldről is stb, tiszta téboly)
9/9 anonim válasza:
hát csak ahhoz ki kell menni külföldre, ami nem olcsó. aki meg gyakran jár, annak tuti nem gond megfizetni az itteni felárat sem. hozatni meg eléggé zsákbamacska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!