Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol érdemes napszemüveget venni?

FFDP kérdése:

Hol érdemes napszemüveget venni?

Figyelt kérdés
Férfit, olyat ami UV szűrős, jól néz ki (viszonylag bő választék van), de nem is olyan vészesen drága?
2010. jún. 5. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

TESCO

200,- Ft-tól már van, nagyon jók !!

2010. jún. 5. 17:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Biztos vagy te abban, hogy megszűr minden UV sugarat? Mert én kétlem, inkább legyen jó minőségű, mint olcsó. Azért köszönöm a választ.
2010. jún. 5. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szánnék rá kicsit többet, mert a szemed nem játék! Egy jobb szemüveg évekig elkísér! Ofotért. Egy jó Ray-Ban örök klasszikus darab!
2010. jún. 5. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Retro napszemüvegem van, UV szűrős (optikában vettem). 13000Ft-ért. DE: nekem nagyon fontos, hogy jó minőségű legyen, ugyanis 18 évesen -4.00 a szemem. A megfelelő védelmet meg kell fizetni, de megéri. Egyébként a fény hatására a fotoreceptorok a szemben károsodnak, amik nem 'nőnek' csak úgy vissza. És tudja mindenki: valamire csak addig lehet vigyázni, amíg van. Ha már nincs, vagy elmúlt, nem lehet visszahozni. Igen, ez a szemünk világa.
2010. jún. 5. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
police, gas outletben le vannak olcsózva, és albszulút divatosak és jók, majdnem mint a híres neves ray ban
2010. jún. 5. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is teljes mértékben egyetértek azzal, hogy nem érdemes olcsó szemüveget venni, tudod: olcsó húsnak híg a leve. Érdemes optikában megvenni, amit ott veszel, abban biztos lehetsz, hogy rendesen szűr. Nem játék a szemed világa, és egy jó minőségű napszemüveg tényleg rengeteget bír. Inkább szánj rá több pénzt.
2010. jún. 5. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
menj el egy optikába,vagy polaroid szemüvegek. de számíts arra h ezek kb.6000-től kezdődnek és a határ a csillagos ég:D
2010. jún. 6. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

a ray ban is csak nálunk ilyen állat drága, tiszta vicc, kint meg el se hiszitek mennyiért vettem kb 3 éve (és nem hamis ....), ez itt magyarország, de hát nem, ez az egyetlen dolog ami így működik

(a másik kedvencem a Zara ruhamárka, na a spanyoloknál kb aleggagyibb, legolcsóbb színvonal, aztán nézzétek meg, ahogy bejött hozzánk, máris mi lett belőle ... de hasonló elmondható a Springfieldről is stb, tiszta téboly)

2010. jún. 6. 10:01
 9/9 anonim ***** válasza:
hát csak ahhoz ki kell menni külföldre, ami nem olcsó. aki meg gyakran jár, annak tuti nem gond megfizetni az itteni felárat sem. hozatni meg eléggé zsákbamacska
2010. jún. 6. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!