Szoktatok Wishről ruhát rendelni?
Van pár darab ami egész pofásan néz ki, gondolkodom, hogy rendeljek e.
Tapasztalatok?
A leggagyibb kínai, a leggagyibb anyagokkal.
De nyílván az árakat nézve te sem vársz csodát. A termékértékeléseket érdemes átolvasni, sok hasznos infó van ott.
De azért azokat a kommenteket is óvatosan, van egy csomó ami az általuk használt rendszer automatikus beírása.
Nekem két pólóm van tőlük, az egyik nagyon jó anyagból, de a szabása fura, míg a másik nagyon furán viszketős, és nem is hordható.
En vásároltam ott 6-7 száz € értékben nagyon sokat, nézd v mi jó volt v mi nem, küldhetek fotókat ha erdrkell.
Vásároltam 6-7 dzsekid. A sajatom az megcsak nem is hasonlította ra, vissza is kaptam az arat ::))
Műszaki ex egyébb dolgok azok szerintem egyesz jók, óra , lámpák stb...
Csak egx kérdés hozad, ex más országban vagyok nekem € ban írja ki az árakat , neked forintban?
Köszönöm ha írsz. :)
Az előző vagyok.... a kommenteket is válogatják, ha jot írok az adot terméktől kapok üzenetet hogy köszönjük és megtekinthető a válasz az adot terméknél.
De ha rossz nem jelenik meg sehol,mert negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!