Nyári ruha összeállítások? Tippek?
Szoknya,rövidnadrág vagy akár egyberuha.Nektek fiúknak mi jön be?Még nem vagyok az a nagy stílus csaj de ezért is kérdezek:D Nos,milyen színek jönnek be,milyen felsők illenek a szok nyához, betűrve vagy nem? :D Oktassatok kicsit :)
Előre is köszi:*
Van pár dolog, ami meghatározza, hogy mi állhat jól neked. Ilyen például a testalkatod, az arcod, sőt, még a hajad és a bőröd is, nem beszélve arról, hogy mennyire vagy izzadós. Nekem azok a szoknyák jobban tetszenek, amik könnyedek, lengék, de hogy csinos legyen, ne legyen túl rövid, legalább combközépig, de inkább térdig érjen. Hátránya, hogy könnyebben kidörzsölődhet a combhajlatod, ami hosszú távon fájhat, főleg, ha sokat sétálsz.
Íme egy pár, amit én választanék:
Egyberuhát is választhatsz - egyberuhát és felsőt illetően inkább az a kérdés, hogy mennyire akarod mutatni a dekoltázsodat. Tény, hogy ezzel vonhatod legjobban magadra a tekinteteket, ugyanakkor nem esélytelen elérni ugyanezt egy ízlésesebb darabbal:
Színeket tekintve szerintem jobban jársz a világosabb színekkel. A világos szín szépen visszatükrözi a nyári élénkséget, míg a sötétekben be fogsz gyulladni, olyan meleged lesz.
24/F
Tessék :D
Színekben kb. minden divatos, keresd meg, hogy a bőrödhöz mi illik a legjobban. A harsány, élénk színeket keresd, ha mégis pasztelleknél szeretnél maradni, akkor tetőtől talpig viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!