Szerintetek ciki ennyire kopott talpú cipőben járni?
Igazából a felső részével semmi gond sincs és nem szeretnék most cipőre költeni. Nektek mi lenne a véleményetek ha ilyet látnátok?
22/L
Nem akarom elhinni h egy 22 éves lány/ fiatal no ennyire igénytelen legyen. Kizart.
Mind a cipő állapota, mind az, hogy egy ifjú nő egy airmaxben járjon az számomra több mint sokkolo.
Természetesen ennek is megvan a maga helye (edzoterem, kutyasetaltatas) de a leírás alapján nem erről van szó.
Nem vagyok anyagias! De ne haragudj, a piacon 2000ft-ért árulnak cipőt! Ettől még az is jobb, komolyan!
Elhiszem, hogy nincs pénze új nike-ra, meg márkás cipőre, de nem is mondta senki, hogy azt vegyen. Ez nem kopott, hanem konkrétan hiányzik egy darab a talpából!
Egy lány ne legyen már ennyire igénytelen. A kínaiban is max 5ezer egy félcipő. Annyit azért össze spórolhatna magának. (Mondjuk télen nem félcipőben járunk, de ez most mellékes, azt már nem is merem írni, hogy csizmát vegyen)
És én, mint szülő, biztos nem engedném, hogy ilyenben járjon a gyerekem. Mindegy, hogy 10éves 20-30 vagy 40. Inkább nem eszek egy hétig, de összespórolnék a gyereknek egy cipőre!!
A 2. kép alapján sürgősen dobd ki!
És nem csak az esztétikai része miatt. Nem tartja a sarkad semmi, tönkreteszi a lábad.
Én Vaterán vettem kéz alól, de szinte új állapotú magasszárú Airmax-et (eredetit), 5ezer ft-ért.
Úgy döntöttem hogy nyárig ez még kibírja és majd nyár elején veszek új cipőt.
Nem akarok egyébként kínait venni, mert az a tapasztalatom hogy pát hónap után szétmennek.
Egyébként esőben csúszik a talpa de azért hasra nem esek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!